top of page

Psychotherapie

Informatie over mezelf

Welkom op mijn website! Mijn naam is Jördi, en ik ben een gepassioneerde en toegewijde therapeut met een sterke achtergrond in psycho-neuro-endocrinologie en psycho-neuro-immunologie. Geboren in 1982 aan de prachtige Belgische kust, heb ik altijd een diepe interesse gehad in de wetenschap en het menselijk lichaam.

 

Mijn opleiding aan VIVES en de AIHP heeft me voorbereid op een succesvolle carrière als therapeut. Als trots lid van de BNVIP en EAP, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Mijn specialisatie ligt in het behandelen van somatisatie, stress, angst en depressie, waarbij ik wetenschappelijk onderbouwde methoden toepas om het welzijn van mijn cliënten te verbeteren.

 

In mijn praktijk, gevestigd in het VIVE Huisartsenpraktijk in Wetteren (www.vive.be), ben ik toegewijd aan het bieden van effectieve en empathische zorg. Ik geloof sterk in het belang van wetenschap en bewijs bij het begeleiden van zowel mijn persoonlijke als professionele leven.

 

Neem gerust een kijkje op mijn website om meer te weten te komen over mijn achtergrond, diensten en hoe ik u kan helpen bij het navigeren door moeilijke situaties en het bereiken van een betere geestelijke gezondheid.

bottom of page