top of page

Psychotherapie

Zelfhulpprogramma's - €19,99 per programma

Welkom op onze zelfhulppagina! Hier vindt u een reeks zelfhulpprogramma's ontworpen om u te ondersteunen bij het navigeren door uitdagingen en het bevorderen van uw mentale welzijn. Zelfhulp is een waardevol hulpmiddel dat u de mogelijkheid biedt om op eigen tempo en in uw eigen ruimte aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Het is belangrijk te onthouden dat deze programma's bedoeld zijn om zelfstandig aan de slag te gaan met persoonlijke groei en het aanpakken van minder ernstige problematieken. Echter, indien u kampt met ernstige psychische problemen, adviseer ik u nadrukkelijk om contact op te nemen met een professionele hulpverlener.

AdobeStock_611433509.jpeg

Acceptance and commitment

ACT helpt u om onvermijdelijke moeilijkheden in het leven te accepteren en zich te richten op acties die uw leven verrijken en betekenis geven. Door dit programma leert u hoe u effectiever kunt omgaan met pijnlijke gedachten en gevoelens, en hoe u zich kunt committeren aan het nastreven van uw waarden en doelen.

AdobeStock_231820456.jpeg

Angst

Angst kan verlammend werken en het dagelijks functioneren beïnvloeden. Dit programma biedt technieken om angst te verminderen, zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen, en strategieën om angstige gedachten te herkaderen en te beheersen.

Meditatie aan zee

Mindfulness

Mindfulness draait om het met aandacht leven in het huidige moment. Dit programma leert u mindfulness-technieken die helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van uw concentratie, en het verhogen van uw algemene tevredenheid met het leven.

AdobeStock_62485420.jpeg

Constructief leren denken

Negatieve gedachten kunnen een grote impact hebben op hoe we ons voelen en gedragen. Dit programma is gericht op het identificeren van destructieve denkpatronen en het omzetten hiervan in constructieve gedachten, wat kan leiden tot een positievere kijk op het leven en betere besluitvorming.

AdobeStock_449882081.jpeg

Levensstijl

Een gezonde levensstijl is fundamenteel voor een gezonde geest. Dit programma focust op het ontwikkelen van gezonde gewoonten zoals evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, en voldoende slaap, wat allemaal bijdraagt aan een beter algemeen welzijn.

Slaap van de vrouw

Slaap

Goede slaap is essentieel voor onze geestelijke gezondheid. In dit programma ontdekt u strategieën om uw slaap te verbeteren, waaronder slaaphygiëne, ontspanningstechnieken en het aanpakken van slaapstoornissen.

Vrouw op Vensterbank

Depressieve gedachten

Dit zelfhulpprogramma voor depressie biedt strategieën en oefeningen om de symptomen van depressie te herkennen en aan te pakken. U leert technieken om negatieve gedachten te beheersen, uw stemming te verbeteren en weer plezier en voldoening in het leven te vinden.

AdobeStock_229929155.jpeg

Paniek

Het zelfhulpprogramma voor paniekstoornis biedt inzicht in de aard van paniekaanvallen en leert u technieken om de frequentie en intensiteit van deze aanvallen te verminderen.

Bestellen
Aanvaarding voowaarden

Bedankt voor je bestelling. We nemen snel contact op met u voor de betaling.

bottom of page